Restaurang Brahehus -
Mer än en vägkrog

Restaurang Brahehus är en vägkrog som sticker ut.

Hos oss kan du njuta av god mat och dryck och i kombination med den fantastiska utsikten över Vättern blir upplevelsen hos oss något alldeles extra.
Restaurangen startades av familjen Andersson i december 1991, då med filosofin att vara en krog längs vägen som serverar riktigt god mat. Efter en omfattande renovering under våren 2020 fortsätter familjen att hålla hårt i traditionerna, men vi vill visa att vi är mer än en vägkrog – en mysig restaurang dit just du är välkommen!
Missa inte heller att besöka vår polkagrisbutik, antingen före eller efter maten.

 

 

Öppettider

08.00-20.30

Köket: 11.00-20.00

 

Vi söker sommarpersonal!

Vi går mot ljusare tider och behöver omgående förstärka vårt duktiga team inför sommaren. Du som söker till oss måste ha körkort och tillgång till bil/moped då det tyvärr inte finns några andra transportförbindelser till oss. Tjänsterna kommer att påbörjas omgående och vara fram till ca september med möjlighet till förlängning. Intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan och CV till oss, maila till jobb@brahehus.com och märk din ansökan med den tjänst du söker. 


KASSA

Du har ett gott humör och bra energi, brinner för att serva människor och har inga problem att arbeta i ett högt tempo. Dina främsta arbetsuppgifter är att ta beställningar och betalningar i kassan, fylla på montrar med befintligt sortiment, hålla snyggt och iordning runt om i kassan/restaurangen. Erfarenhet är meriterande men inget krav, viktigast är att du har en personlighet och vilja som passar för arbetet.

DISK

Du har snabba fötter, har ett bra ordningssinne och är inte rädd för att arbeta i ett högt tempo. Under sommarsäsongen snurrar vår diskmaskin från tidig morgon till sen kväll, och är på flera sätt en av våra viktigaste funktioner i verksamheten då denna förser kök och servering med de tillbehör som krävs för att kunna servera mat, fika & dryck till våra gäster. Ni är flera personer som arbetar tillsammans inne i disken så god samarbetsförmåga är en viktig egenskap hos dig.

KÖKSHJÄLP

Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i kallkök eller kök med förberedelser av luncher, sallader med mera. Du är noggrann vad det gäller kvalitet men har också en hög effektivitet och har inga problem med att lägga upp ditt eget arbete utifrån samråd med övriga kollegor. Du är snabb och kan leverera under ett mycket högt tempo. Dina primära arbetsuppgifter är att förbereda lunch/kvällsmeny (under ledning av övriga kollegor), samt portionera mat från köket under lunchtid och tillaga enklare rätter under kvällstid. Arbetstiden är varierad morgon/kväll och ca 8-timmarspass.

STÄD

Du är noggrann, punktlig och bra på att arbeta under eget ansvar. Vi städar våra ”offentliga” ytor så som gästmatsal, entréer & toaletter. Städningen under juni-augusti månad är förlagd till tidig morgon och eftermiddag, vilket gör att dina arbetstider kommer att skifta mellan olika dagar.

POLKAGRISBAGARE

Vi söker efter nya polkagrisbagare till Brahehus Polkagriskokeri med start omgående och möjlighet till förlängning efter sommaren, både extrajobb och heltidsjobb. Erfarenhet och kunskap sedan tidigare är meriterande men vi lär även upp på plats. Du är stark, glad, arbetsvillig och har möjlighet att jobba under hela sommaren. Det finns tyvärr inga bussförbindelser till oss så möjlighet att ta sig per moped eller bil är ett krav. Vi ser fram emot att träffa dig!