Restaurang Brahehus -
Mer än en vägkrog

Restaurang Brahehus är en vägkrog som sticker ut.

Hos oss kan du njuta av god mat och dryck och i kombination med den fantastiska utsikten över Vättern blir upplevelsen hos oss något alldeles extra.
Restaurangen startades av familjen Andersson i december 1991, då med filosofin att vara en krog längs vägen som serverar riktigt god mat. Efter en omfattande renovering under våren 2020 fortsätter familjen att hålla hårt i traditionerna, men vi vill visa att vi är mer än en vägkrog – en mysig restaurang dit just du är välkommen!
Missa inte heller att besöka vårt polkagriskokeri, antingen före eller efter maten.

 

 

Öppettider

08.00-20.30

lördagar: 8.00-18.00
(köket stänger 17.30)

Köket: 11.00-20.00

 

Vi söker nya kockar!

Vi behöver omgående förstärka med en kock till Restaurang Brahehus! Vi letar efter dig som har ett gott humör och bra energi, hög kreativitet och säkra smaklökar. Kanske har du flera års erfarenhet som kock, eller så har du det inte, men du älskar att laga och servera mat och brinner för att få göra detta dagligen. Viktigt är också att du trivs med att arbeta i ett högt tempo, då det är många hungriga gäster som besöker oss dagligen.

Restaurang Brahehus genomgick för drygt två år sedan en omfattande renovering, med ambitionen om att gå från vägkrog till restaurang. Likaså har vi förändrat mycket på vår meny och hur maten serveras. Det är viktigt att du som söker denna tjänst vill vara med och fortsätta utveckla köket hos oss. Du bör alltså inte vara rädd för förändringar och vara helt okej med att allt inte är detaljplanerat, utan många saker kommer vi på tillsammans i farten.

Dina arbetstider är främst förlagda till dagtid, då du kommer att ansvara för lunchen. Tjänsten gäller tillsvidare och är på 100%. Övriga bekvämligheter; vi är anslutna till kollektivavtal (Visita), vi tycker om att ha roligt på jobbet, du får många trevliga kollegor samt stor möjlighet att vara med och påverka Restaurang Brahehus framtid.

Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan idag! Urval kommer att ske löpande då vi önskar tillsätta tjänsten omgående. Hoppas att vi hörs!
Maila din ansökan till; jobb@brahehus.com och märk din ansökan med ”kock”.