Pausa från bussresan med god mat i en mysig, småländsk miljö

Vi tar gärna emot och serverar större sällskap som är ute på bussresor. Hos oss finns goda parkeringsmöjligheter och en stor, luftig restaurang. Ni kan även passa på att ta en härlig promenad till Brahehus ruin och ta del av den fantastiska utsikten över Vättern. Missa inte heller att besöka vårt polkagriskokeri där vi bakar äkta Gränna polkagrisar.

Med stort fokus på noga utvalda råvaror, matlagning av duktiga kockar och en snabb service gör vi vårt allra bästa för att uppfylla just era önskemål. För att underlätta för er som stannar hos oss med buss har vi tagit fram en meny som är anpassad för större sällskap. Skicka gärna ett mejl till info@brahehus.com för att få ta del av menyn. 

Utöver vår meny anpassad för större grupper erbjuder vi alltid färska frallor och matigare mackor hela dagen. Vi lagar all vår mat med laktosfria produkter och våra hamburgare eller mackor går alltid att få glutenfria.

Restaurangen har öppet 08.00-20.00, köket stänger 19.30 (lördagar 8.00-18.00, köket stänger 17.30)

Hör gärna av er till oss i förväg så att vi kan planera för bästa tänkbara service för just er.
Vi är tacksamma om ni innan ert besök meddelar oss om antal personer, eventuella allergier eller andra önskemål kring maten så att våra kockar kan förbereda maten för er på bästa sätt.